Броварський район переходить у жовту зону карантину

Дата: 30.12.2021 16:55
Кількість переглядів: 398

Про це йшлось під час засідання Броварської районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

 

Районна комісія ТЕБ та НС провела засідання № 32, на якому ухвалила низку рішень, зокрема щодо посилення контролю за дотриманням карантину та скасування червоного рівня епіднебезпеки.

 

На території Броварського району Київської області скасовано «червоний» рівень епідемічної небезпеки поширення на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

 

На території Броварського району Київської області застосовуються обмежувальні протиепідемічні заходи, передбачені пунктом 3 постанови Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 р. № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої распіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 (зі змінами).

 

За інформацією відділу житлово-комунального господарства, екології та природних ресурсів Броварської районної державної адміністрації

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень