Індустріальний парк «Місто скла»

Дата: 15.01.2022 19:54
Кількість переглядів: 586

Фото без опису

У рамках програми президента «Велике будівництво» 14 січня 2022 року заступник голови Броварської районної державної адміністрації Максим Кондрюк та представники відділу економічного агропромислового розвитку, транспорту та зв’язку відвідали Березанську територіальну громаду.

Березанський міський голова Володимир Тимченко розповів на якій стадії реалізації перебуває масштабний інвестиційний проект Індустріального парку «Місто Скла».

Фото без опису

На даний час розроблено проектну документацію стадії «П», яка знаходиться на державній будівельній експертизі. По даному проєкту зареєстровано повідомлення про початок підготовчих робіт. Проведено детальні інженерно-геологічні дослідження, здійснено роботи по зняттю родючого шару грунту.

Фото без опису

Також на зустрічі було обговорено про наміри втілити в життя інші інвестиційні проекти, які наповнюватимуть бюджет, створюючи додаткові вартості, робочі місця, новий виробничий і споживчий потенціал. А відтак рухатимуть вперед економіку міста та територіальної громади.

 

Інформація надана відділом економічного, агропромислового розвитку, транспорту та зв'язку Броварської районної державної адміністрації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень