ШАНА РУКАМ ПРАЦЬОВИТИМ!

Дата: 17.01.2022 09:20
Кількість переглядів: 563

Броварщина – прадавня земля, історичне коріння якої сягає в глибину тисячоліть.

Сьогодні – це край трудової слави, та мальовничих краєвидів. Його внесок у національні надбання українського народу вагомий та пов’язаний з багатьма уславленими іменами.

Серед визначних почесних імен Броварського району є ПИЛЬТЯЙ МАРІЯ ЗАХАРІВНА, яка свій трудовий шлях розпочала 1950 року в радгоспі “Русанівський”, де працювала дояркою.

За сумлінну працю, досягнення високих показників по надоях молока в 1966 році ПИЛЬТЯЙ МАРІЯ ЗАХАРІВНА нагороджена орденом Леніна та Золотою Зіркою Героя Соціалістичної Праці. У 1972 році відзначена третім орденом Леніна. Неодноразово була делегатом Всесоюзних партійних з’їздів. Працювала бригадиром молочнотваринної ферми, неодноразово була депутатом обласної, районної ті сільської рад. Вийшовши на заслужений відпочинок, не полишила активного способу життя: спілкується зі школярами, займається домашнім господарством. У 2002 році Марії Захарівні присвоєно звання “Почесний громадянин Броварського району”.

16 січня 2022 року МАРІЯ ЗАХАРІВНА відсвяткувала свою  Ювілейну дату, 90 - річчя від Дня народження.

Цього дня, від імені Броварської районної державної адміністрації, за особистий вагомий внесок у розвиток Броварського району, самовіддану важку працю та з нагоди Ювілею, почесну жительку привітали виконувач обов'язків голови Броварської райдержадміністрації Павло Проскочило та радник голови Броварської райдержадміністрації Роман Комендант.

Фото без описуФото без описуБроварський район розвивається, зростає його економічний та культурний потенціал. Життя людей змінюється на краще, стає комфортнішим та багатшим. І все це завдяки працьовитим рукам та небайдужим серцям, натхненній праці жителів Броварщини, взаєморозумінню та злагодженій конструктивній роботі різних гілок влади на благо громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень