50-річчю Культурно-Мистецького центру Баришівської громади присвячується

Дата: 17.01.2022 10:26
Кількість переглядів: 345

     Минуло 50 років від дня створення Культурно-Мистецького центру Баришівської громади. За цей час не одне покоління любителів сцени виросло в ньому. Це хореографи, вокалісти, театрали, хористи, - гордість рідного краю. Це ті, без кого культурне життя громади було б не можливе. Колективи Баришівщини стали відомими не лише в Київській області, а й далеко за її межами.

Фото без опису

Фото без опису

     16 січня 2022 року відбулося святкове дійство з нагоди ювілейної дати. Цього дня делегація Броварської районної державної адміністрації, на чолі з виконувачем обов'язків її голови Павлом Проскочилом, долучилася до відзначення радісної події.

Фото без описуФото без опису

     Звертаючись до учасників заходу, Павло Іванович побажав всім міцного здоров'я, натхнення, розвитку на ниві культури, та незгасаючого вміння передавати наступним поколінням красу української пісні і танцю. Адже культура, це наші традиції, наша мова та наша поведінка.

Фото без опису

Фото без опису

     В ході урочистостей учасники свята були відзначені почесними грамотами Броварської районної державної адміністрації, цінними подарунками та квітами. 
     Тож нехай вся велика творча родина, що дарує свято та радісні емоції глядачеві, буде ще довго-довго візитівкою Баришівської громади!

Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень