Броварський міськрайонний центр зайнятості інформує!

Дата: 17.01.2022 19:00
Кількість переглядів: 369

17 січня 2022 року Броварським міськрайонним центром зайнятості було проведено «Інформаційний семінар з загальних питань зайнятості», який проводила провідний фахівець Наталія Малишко, та за участю заступника начальника відділу забезпечення наповнення бюджету №2 Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області Лілії Кушнір.

Під час  виступу Лілія Кушнір роз’яснила безробітним громадянам переваги легальної зайнятості, повідомила про вимоги щодо тривалості страхового стажу для отримання права на пенсію,  розповіла про можливість одержати інформацію про нараховану заробітну плату, відрахування єдиного соціального внеску та розмір страхового стажу за допомогою веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду України.

Наталія Малишко повідомила безробітним про основні послуги державної служби зайнятості та сучасні підходи їх отримання, розповіла про електронні сервіси Державної служби зайнятості. Учасники обговорили питання легалізації трудових відносин та забезпечення прав застрахованих осіб на ринку праці. Під час спілкування надійшло чимало різноманітних питань від присутніх, на які вони отримали вичерпні та кваліфіковані відповіді. 

Захід організовано з метою підвищення обізнаності безробітних щодо переваг легальної зайнятості та застереження від проявів шахрайства при працевлаштуванні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень