Пам'яті героїв Броварщини присвячується...

Дата: 20.01.2022 13:15
Кількість переглядів: 757

     20 січня 2022 року  о 09.00  год., з нагоди вшанування пам’яті наших земляків, мешканців Броварського району, солдатів Збройних Сил України - Андрія Конончука та Івана Марченкастартував автопробіг за маршрутом м. Бровари – с. Семиполки – с. Світильня. Герої-земляки загинули в зоні АТО, захищаючи суверенітет, незалежність та територіальну цілісність України.

     Автопробіг організований за ініціативи координаційної ради учасників Антитерористичної операції, операції об’єднаних сил, волонтерів, діючих військовослужбовців та сімей загиблих при Броварській райдержадмінстрації на чолі з її головою Романом Комендантом та за підтримки керівника Броварської районної державної адміністрації Павла Проскочила.

 

Фото без опису

     Учасники заходу відвідали могили воїнів та вшанували їх пам’ять покладанням квітів. Фото без описуФото без описуФото без опису

     Прибувши до с. Свтильня, побратими побували у сквері ім. Івана Марченка, поклали квіти до підніжжя стели «Пам’яті героїв АТО»  та відвідали могилу кіборга-світильнянця. 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

     Павло Іванович висловив свою шану мамі Героя – Леоніді Францівні та подякував за  неоціненний внесок у вихованні захисника незалежної України, який став гордістю Броварщини посмертно.

     Виконувач обов'язків голови райдержадміністрації наголосив, що матері загиблих в АТО/ООС Героїв є гідним прикладом справжньої мужності, самовідданої материнської любові та патріотизму. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень