Щиро вітаємо!

Дата: 16.01.2022 11:45
Кількість переглядів: 275

 

Фото без опису

16 січня видатному спортсмену, боксеру та чемпіону світу у середній вазі (2015-2016 рр.), почесному громадянину Броварського району Віктору Постолу виповнилося 38 років.

         Талановитий боєць, який з 34-х боїв здобув 31 перемогу та титул найкращого боксера світу в першій напівсередній вазі за версією WBC — наш земляк: Віктор Васильович народився і виріс у селищі міського типу Велика Димерка Броварського району.

          Боксом став займатися у рідному селищі. Саме там тренуючись, став чемпіоном України. Потім було навчання у Броварському вищому училищі фізичної культури. Уся професійна боксерська кар’єра постійно була пов’язана з тренерами Броварського району, а талановитому спортсмену підкорювалися бійці з Угорщини, Словаччини, Росії, Узбекистану, Великобританії, Франції, США…

         Після завершення боксерської кар’єри Віктор Васильович і далі живе спортивним життям та передає свої вміння і досвід підростаючому поколінню Великої Димерки, тренуючи дітей.

Фото без опису

 У цей прекрасний день, Вікторе Васильовичу, вітаємо Вас зі святом!

         Пишаємося Вами і зичимо довгих років життя, міцного здоров’я. Бажаємо і надалі прославляти рідний край та Броварщину, і щоб тепер уже Ваші вихованці радували нас своїми перемогами та здобутками!

         Успіхів Вам, удачі та родинного благополуччя!

         З повагою, колектив Броварської районної державної адміністрації.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень