Район готується до військових зборів з територіальної оборони на Київщині

Дата: 19.11.2021 22:29
Кількість переглядів: 438

Підготовка до військових зборів з територіальної оборони на рівні Київської області, які стартують уже з 24 листопада 2021 року — така головна тема стала робочої наради Штабу територіальної оборони Броварського району.

Нагадаємо, за підсумками навчально-тренувальних зборів з територіальної оборони-2021, виконувачем обов’язків голови Броварської райдержадміністрації Павлом Проскочилом було ухвалене рішення щомісяця, у третій четвер проводити наради Штабу територіальної оборони Броварського району. Як і було визначено на попередньому засіданні, робоча нарада пройшла у великому залі Броварської районної державної адміністрації.

Фото без опису

Стало відомо, що за розпорядженням Київського обласного Територіального центру комплектації та соціальної підтримки, з 24 листопада на рівні Київської області терміном в місяць плануються військово-тренувальні збори, які мають відбутися на території Вишгородського району.

Для цього від Броварського району має бути задіяно 60 резервістів. Запланована ж робоча зустріч Штабу територіальної оборони Броварського району цього разу була присвячена процесу підготовки до зборів. Окрім керівництва Броварської райдержадміністрації у засіданні взяли участь представники Броварського міськрайонного центру комплектування та соціальної підтримки, а також учасники військових зборів з територіальної оборони-2021.

Під час засідання виконувач обов’язків голови Броварської райдержадміністрації Павло Проскочило дав рекомендацію військовим негайно скласти список усіх речей, які необхідні для учасників зборів — харчування, побутова техніка, обладнання для утеплення тощо, щоб тренувальні збори пройшли на якісному рівні, а також наголосив, що звернеться до голів територіальних громад Броварського району з закликом бути готовим матеріально підтримати підготовку до даного заходу. Також було обговорено питання кількості резервістів, які мають направити громади. Вирішено взяти квотний принцип у відповідності до кількості населення кожної громади.

Фото без опису

На завершення зустрічі керівник райдержадміністрації дав доручення Штабу провести організаційну роботу по визначенню кураторів з територіальної оборони не лише у восьми громадах району, а й у населених пунктах кожної з громад.

 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень