З Днем територіальної оборони України!

Дата: 03.10.2021 22:38
Кількість переглядів: 303

Фото без опису

Шановна громадо Броварщини!
Сердечно вітаю зі святом — Днем територіальної оборони України!

У час, коли наша країна знаходиться у стані війни, а частина її території перебуває в окупації, особливо важливим є такий фактор, як мобільність населення, готовність його до того, щоб у будь-яку хвилину, в будь-яку мить захищати свій дім, вулицю, місто чи село, громаду чи район, тобто, маленьку Батьківщину.


Територіальна оборона — це не лише бажання, але й вміння. Тому ми маємо усвідомлювати усю важливість — навчань, тренувань, інструктажу — як надавати медичну допомогу, як діяти у випадку надзвичайних ситуацій, як створювати оборонні укріплення і…як володіти зброєю.


На жаль, сьогодні як ніколи актуальний вислів: «Хочеш миру, готуйся до війни».
У цей день хочеться подякувати усім, хто не ухиляється, не цурається і готовий кожної миті стати у лави територіальної оборони.


Подякувати усім військовим, фахівцям, спеціалістам, інструкторам Збройних сил України, які передають свої вміння, знання, навики і досвід мирному населенню, серед яких багато і тих, хто в силу об’єктивних причин не проходив призовну військову службу і не має базових військових знань.

Низький уклін Вам і зі святом!

Хай краще уміння та знання будуть і не знадобляться, ніж будуть ситуації, коли вони потрібні, а їх немає або вони недосконалі.

З повагою,
керівник району територіальної оборони,
виконувач обов’язків
голови Броварської районної державної адміністрації                                                   Павло Проскочило


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень