На Броварщині вшанували пам'ять Героїв російсько-української війни Сергія Москаленка, Аркадія Голуба та Дмитра Янченка

Дата: 03.02.2022 16:47
Кількість переглядів: 769

Фото без опису

3 лютого 2022 року відбувся символічний автопробіг від Броварської райдержадміністрації до Нового кладовища міста Бровари в пам'ять броварчан, солдатів Збройних сил України, які загинули у російсько-українській війні — Сергія Москаленка, Дмитра Янченка та Аркадія Голуба.

Автопробіг відбувся за організації Броварської райдержадміністрації на чолі з виконувачем обов’язків її голови Павла Проскочила та Координаційної ради учасників Антитерористичної операції, операції об’єднаних сил, волонтерів, діючих військовослужбовців та сімей загиблих при Броварській райдержадміністрації на чолі з її головою Романом Комендантом.

Фото без опису

Усі троє наших героїв-земляків загинули неподалік Дебальцево.

31 січня 2015-го року підрозділ 25-го окремого мотопіхотного батальйону «Київська Русь» утримував дорогу від Дебальцевого на Нікішине. Під час евакуації поранених з району Нікішине — Рідкодуб колона військових машин потрапила у засідку. Сергій та Аркадій загинули з різницею в один день. Неподалік Дебальцево під час мінометного обстрілу терористами базового табору 3 лютого загинув Дмитро…

Фото без опису

Того ж 2015 року Указом Президента України усіх трьох наших Героїв нагороджено орденом «За мужність» III ступеня (посмертно).

Фото без опису

Присутні вшанували пам’ять земляків покладанням квітів до місць їх поховання.

Сьогодні у школах, де навчалися броварчани, відкриті меморіальні дошки.

                               Фото без опису

Фото без опису

Іменами усіх трьох Героїв названі вулиці міста Бровари.

Фото без опису

Шана сім’ям Героїв за неоціненний внесок у вихованні захисників незалежної України, які стали гордістю Броварщини посмертно…


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень