Вступайте до лав батальйону територіальної оборони Броварського району!

Дата: 17.02.2022 08:37
Кількість переглядів: 2398

  Фото без опису                                    

Батальйон територіальної оборони Броварського району відкритий для всіх добровольців, які сповнені бажання захищати рідний край від потенційної загрози агресора.

Хочу стати добровольцем — як?

На робочій зустрічі Броварської райдержадміністрації, Броварської районної ради та голів територіальних громад, а також командування батальйону територіальної оборони Броварського району визначено: на сьогодні головним інформаційним джерелом про територіальну оборону Броварського району є офіційний сайт Броварської райдержадміністраці.

На сайті у рубриці «Територіальна оборона Броварщини» є уся необхідна інформація про діяльність батальйону територіальної оборони.

Фото без опису         Фото без опису      Фото без опису

Стати резервістом батальйону можна за таким алгоритмом:

1. Зв’язатися з офіцером батальйону територіальної оборони за телефоном +380633506055 та пройти співбесіду.

2. За підсумками співбесіди, буде наданий список документів, необхідних для укладання контракту, які потрібно буде зібрати.

3. Пройти Військову лікарську комісію в Броварському районному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки (Офіційний сайт, адреса: 07400, м.Бровари вул.Героїв Небесної Сотні, 1, E-mail: brovaryomvk@post.mil.gov.ua , черговий: тел. (04594) 6-02-64.

Години прийому на медичну комісію — тут.

4. Потім підписується контракт командуванням територіальної оборони.

 

Додаткові джерела комунікації та контакти

Необхідну інформацію про те, що відбувається у батальйоні територіальної оборони Броварського району можна знайти також у соціальній мережі Facebook у групі «Броварський батальйон територіальної оборони".

Щовівторка та щочетверга з 13.00 до 15.00 та з 9.00 до 11.00 відповідно за попереднім записом відбувається особистий прийом громадян виконувачем обов’язків голови Броварської районної державної адміністрації Павлом Проскочилом, який є керівником району територіальної оборони.

 

Раз у тиждень, у вихідні дні проходять теоретичні або практичні заннятя батальйону територіальної оборони Броварського району.

Теоретичні заняття відбуваються, зазвичай, у приміщенні Броварської райдержадміністрації (м. Бровари, вул. Гагаріна, 15) за графіком. Відповідальний за графік — радник керівника району територіальної оборони, виконувача обов’язків голови Броварської районної адміністрації Павла Проскочила — Костянтин Хоменко, контактний номер: +380 68 725 53 40.

 

Анонси теоретичних та практичних занять батальйону можна побачити: у розділі «Анонси» на офіційному сайті Броварської райдержадміністрації, на сторінці Броварської райдержадміністрації у мережі Facebook та на сторінці Батальйону територіальної оборони Броварського району «Броварський батальйон територіальної оборони.

Також у третій четвер кожного місяця у Броварській райдержадміністрації проходить засідання керівництва райдержадміністрації зі Штабом оперативного командування батальйону територіальної оборони.

 

У найближчі дні на 2 поверсі Броварської райдержадміністрації (м. Бровари, вул. Гагаріна, 15) почне працювати «Кімната рекрутингу», де можна буде проходити співбесіду для запису до складу батальйону.

 

Навчання особового складу:

Під час навчань особового складу вивчаються, зокрема, такі дисципліни:

1. Цілі, завдання, складові частини та правове регулювання діяльності системи територіальної оборони;

2. Підбір взуття та одягу, особливості їх використання в умовах бойових дій;

3. Засоби виживання в польових умовах. Організація відпочинку та ночівлі і харчування в умовах природного середовища;

4. Індивідуальне тактичне та захисне спорядження. Призначення, підбір, особливості його експлуатації;

5. Ознайомлення з деякими зразками сучасної стрілецької зброї.

6. «Червона» та «жовта» зони надання домедичної допомоги;

7. Самодопомога;

8. Протоколи ТССС (Tactical Сombat Сasualty Сare) — основи надання допомоги пораненим в умовах бойових дій;

9. Стандартна аптечка IFAK – типове наповнення та особливості застосування.

Фото без опису       Фото без опису     Фото без опису

Куди звертатися добровольцям в громадах

На сьогодні командування батальйону територіальної оборони спільно з керівництвом Броварського району розробляють мережу відповідальних представників за територіальну оборону в громадах.

На службовій нараді з питань організації та проведення заходів з територіальної оборони Броварського району обговорено питання щодо інформування населення — як вступати до лав батальйону територіальної оборони.

У першу чергу, у кожній громаді є відділи або управління сільських, селищних та міських рад, які відповідають за напрямок цивільного захисту населення.

Фото без опису

Повний перелік офіційних сторінок територіальних громад Броварського району тут.

 

Памятайте: боронити свій рідний край нам самим!

Інформацію про територіальну оборону Броварського району читайте тут 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень