Навчання з територіальної оборони-2021: знешкодження «диверсійних груп» у Згурівській громаді

Дата: 29.09.2021 09:24
Кількість переглядів: 292

Фото без опису

З бази розташування батальйону територіальної оборони склад відповідних рот було вранці піднято набагато раніше, ніж зазвичай. Військові отримали зброю та вирушили з пункту базування на місце тактичного завдання: «біля адміністративних будівель Згурівки з’явилися диверсійно-розвідувальні групи».

Фото без описуЯк і під час навчань у Баришівці та Березані, у Згурівці учасники військово-тренувальних зборів пройшли цілий ряд тренувань та виконали низку бойових завдань.

Фото без опису

Такі як: патрулювання вулицями, оборона адміністративних будівель селища, дії військових територіальної оборони у випадку появи підозрілих осіб, під час команди «граната».

Фото без опису

При цьому інструктори «провокували» патрульних, називаючи або невірний пароль, або проносячи через зону патрулювання кульки, пакети та підозрілі предмети.

Фото без опису

Завдання особового складу було належним чином відреагувати на поставлені завдання.

Фото без опису

Також пройшло тренування за сценарієм: «диверсанти» та «провокатори» з’являються у натовпі серед звичайних мешканців громади — дії військових територіальної оборони в подібних ситуаціях.

Фото без опису

Як і на блокпостах біля Броварів, тренування військових проходили у злагоджених діях з місцевими правоохоронними органами та місцевою медичною службою.

Фото без опису

Інструктори та спостерігачі залишилися задоволені роботою військових та відзначили злагоджені їх дії.

Фото без описуУже завтра практичні навчання пройдуть у «столиці» Броварського району — в місті Бровари та в межах Броварської територіальної громади.

Інформацію про територіальну оборону Броварського району читайте тут 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень