Про позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Дата: 26.07.2022 14:31
Кількість переглядів: 1110

        

26 липня 2022 року у Броварській районній військовій адміністрації, під головуванням її начальника Павла Проскочила, відбулося позачергове засідання Броварської районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, на якому було розглянуто кілька важливих для району питань.

       

У першу чергу, було розглянуте питання щодо фінансування існуючих та створення нових підрозділів місцевої та добровільної пожежної охорони на території Броварського району. Також було приділено увагу питанню підвищення ефективності проведення спеціальних об’єктових навчань з питань цивільного захисту.

       

Спільно з представниками громад Броварського району було розглянуте питання щодо вжиття заходів щодо несанкціонованої стихійної торгівлі в населених пунктах Баришівської та Березанської територіальних громад Броварського району.

        

На завершення за ініціативи Броварського відділу ГУ Держпродспоживслужби в Київській області були розглянуті питання  щодо стану забезпечення населення Броварського району якісною питною водою та щодо утилізації загиблої великої рогатої худоби в ДП ПЗ «Плосківський».

      

По всіх озвучених питаннях відповідним структурним відділам Броварської районної військової адміністрації надані доручення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень