Про виїзний прийом до Згурівської громади

Дата: 23.02.2022 14:15
Кількість переглядів: 696

Фото без опису

23 лютого 2022 року відбувся виїзний прийом виконувача обов’язків голови Броварської райдержадміністрації Павла Проскочила з мешканцями Згурівської громади.

У робочому візиті участь взяла також виконувач обов’язків начальника відділу юридичного забезпечення та роботи зі зверненнями громадян райдержадміністрації Тетяна Стащук, начальник відділу житлово-комунального господарства, екології та природних ресурсів Юрій Власенко, головний спеціаліст відділу житлово-комунального господарства, екології та природних ресурсів Анна Печура, Згурівський селищний голова Василь Цвик, секретар ради Ігор Феник, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сніжана Авраменко, керуюча справами (секретар) виконавчого комітету ради Ольга Вдовіченко, керівники профільних структурних підрозділів ради, начальник Згурівського РВ ГУ Національної поліції України у Київській області Андрій Олійник.

                       Фото без опису  Фото без опису

Під час робочої наради обговорили ряд питань, що стосуються забезпечення якісних умов життя населення громади, роботи об’єктів інфраструктури, соціально-економічного розвитку, забезпечення правопорядку на території громади.

 

Детальніше зупинилися на діяльності підрозділів територіальної оборони та призову резервістів на військову службу в особливий період. Також було обговорено стан будівельних робіт на об’єкті за Програмою «Велике будівництво», а саме, дитячого садочку, що по вулиці Шевченка в смт Згурівка та розглянуто можливість створення на території громади індустріальних парків агросектору.

Фото без опису

По завершенню зустрічі учасники прийому громадян домовилися про подальшу співпрацю та ефективну взаємодію у вирішенні спільних завдань.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень