Фахівці Держенергонагляду долучаються до заходів з відновлення енергетичної інфраструктури Київщини

Дата: 14.04.2022 12:16
Кількість переглядів: 216

         Фото без опису

Представники Держенергонагляду будуть залучені до робіт у відповідних комісіях з оцінки щодо пошкоджень та завданих збитків на Київщині. Також фахівцями Держенергонагляду здійснюється оперативний контроль стосовно робіт з відновлення електро-, газо- та теплопостачання об’єктів критичної інфраструктури регіонів Київської області, постраждалих від російської агресії.

Таке рішення було прийняте 12 квітня 2022 року у ході розширеної наради щодо кроків глобального відновлення пристоличного регіону та ліквідації наслідків військової агресії російської федерації. Захід відбувся у Київській обласній військовій адміністрації під головуванням очільника Олександра Павлюка.

Участь у нараді взяли керівник гуманітарного напрямку Олексій Кулеба, заступник начальника Управління Держенергонагляду у Київській області Олександр Бабенко, начальники військових районних адміністрацій, голови територіальних громад, керівники структурних підрозділів адміністрації, а також представники територіальних органів влади, організацій та підприємств, які забезпечують функціонування об’єктів і мереж критичної інфраструктури Київщини.

Під час зустрічі також розглядались питання зокрема і щодо відновлення технічного стану будівельних конструкцій, устаткування та мереж об’єктів критичної інфраструктури та населених пунктів Київської області.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень