Керівники області та району здійснили робочий візит до Великодимерської громади

Дата: 15.04.2022 17:15
Кількість переглядів: 1105

        Фото без опису

Керівництво Київської обласної  військової адміністрації на чолі з її начальником Олександром Павлюком та керівником Гуманітарного Штабу області Олексієм Кулебою   спільно з начальником Броварської районної військової адміністрації Павлом Проскочилом, 15 квітня здійснили  об’їзд населених пунктів Великодимерської територіальної громади Броварського району, яка найбільш постраждала від окупації військ Російської Федерації.

У робочій поїздці взяли також участь голова Броварської районної ради Сергій Гришко та Великодимерський селищний голова Анатолій Бочкарьов.

Зокрема, керівництво відвідало смт. Велику Димерку та село Богданівку.

      Фото без опису

Під час візиту до Богданівки, делегація оглянула приміщення Комунального закладу «Богданівське навчально-виховне об'єднання» Великодимерської селищної ради та дійшла висновку. Приміщення школи зруйноване і не придатне для проведення занять.

Фактично необхідно будувати нове приміщення навчального закладу.

          Фото без опису

Також очільники військових адміністрацій району та області відвідали підприємство по виготовленню металочерепиці та віконних конструкцій — ТОВ «ІНТЕРМЕТАЛПЛАСТ».

Під час спільного візиту керівниками району та області було обговорені практичні кроки відбудови зруйнованих об’єктів інфраструктури Броварського району.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень