Журналісти побували на саперних роботах на Броварщині

Дата: 22.04.2022 18:58
Кількість переглядів: 586

          Фото без опису

Днями у Броварському районі, за участі Броварської районної військової адміністрації відбувся прес-тур щодо роботи піротехнічних підрозділів ДСНС у розмінуванні територій.

У спілкуванні з українськими та іноземними журналістами взяли участь представники Головного управління ДСНС України в Київській області та начальник Броварської районної військової адміністрації Павло Проскочило.

Як розповіли представники Державної служби надзвичайних ситуацій, у звільнених від загарбника населених пунктах Броварського району продовжуються заходи з розмінування, а комунальні служби продовжують відновлювати об’єкти критичної інфраструктури, розчищати вулиці та завали будівель.

 

Протягом доби, станом на 22 квітня, проведено обстеження та знешкодження вибухонебезпечних предметів у населених пунктах Броварського району. А саме — у селах: Перемога, Зоря, Велика Димерка, Калинівка, Квітневе, Скибин, Світильня, Гребельки, Мокрець, Бобрик, Красилівка, Кулажинці, Бервиця.

 

З метою безпеки мешканців району постійно проводиться інформаційна робота щодо поводження з вибухонебезпечними предметами, які залишилися на території населених пунктів Броварського району внаслідок проведення бойових дій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень