Шановні земляки!

Дата: 26.04.2022 08:46
Кількість переглядів: 526

Фото без опису

      Трагедія, яка сталася 26 квітня 1986 року на Чорнобильській атомній електростанції, навічно відбилася на людських долях.

     Наслідки аварії, не просто дали про себе знати, вони тривожать нас і досі, і дедалі більше і більше. Адже вибух на Чорнобильській АЕС заподіяв багато лиха не лише на території України.

     Найдошкульнішого удару аварія завдала по здоров'ю людства…

     Час летить швидко. І хоча вже 36 років минуло з тих пір, але Чорнобильська трагедія для нашого народу  залишається болючою і незагоєною раною.

     Тієї квітучої весни, 1986 року, 688 добровольців з Броварського району  пішли назустріч невідомості, хворобам та смерті. Тому болем відгукується Чорнобиль і в кожному з нас. Завдяки мужності та героїзму тисяч ліквідаторів, були усунені наслідки аварії.

     Ми поминаємо загиблих, які пішли з життя, самовіддано захищаючи людей від атомного лиха. Вічна їм пам'ять…

     І щиро дякуємо живим героям, що врятували не лише українців, а й усе людство від смертельної небезпеки.

     Шановні ліквідатори Чорнобильської аварії!

Від усього серця бажаю Вам та Вашим рідним міцного здоров’я, життєвої енергії, сімейного затишку, щастя, миру, добра і злагоди.  Хай завжди поруч з Вами буде людська вдячність, повага та турбота за Вашу відданість та мужність!

     Нехай ніколи не повториться жах тієї масштабної катастрофи, хай залишиться тільки пам’ять про ті моторошні події, які навчили всіх нас цінувати нашу Землю, природу, мир, спокій та людське життя.

 

З повагою

начальник

Броварської районної військової адміністрації                Павло ПРОСКОЧИЛО

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень