Коли здоров’я не повернеш, але можна хоч трішки полегшити страждання

Дата: 02.05.2022 18:07
Кількість переглядів: 992

          

Катерина Василівна Кабан, мешканка Великодимерської громади і уявити не могла, яке лихо може прийти до неї разом з окупаційними військами російської федерації.
Під час бойових дій, що проходили у Броварському районі, жінка отримала багато чисельні осколкові поранення і втратила ногу.

Спільними зусиллями Координаційної ради волонтерів при Київській обласній військовій адміністрації, яку очолює голова Віталій Баранов, заступника голови Координаційної ради ветеранів та волонтерів при КОВА з питань медицини та соціальної допомоги Ірини Гук та Броварської районної військової адміністрації на чолі з начальником Павлом Проскочилом, а також ветерана АТО/ООС Вадима Ушакова та його мами Наталії, 
 для Катерини Василівни вдалося  передати візок, який дозволить їй пересуватися.

       

02 травня 2022 року представники обласної та районної військових адміністрацій приїхали у помешкання Катерини Василівни та передали візок, розрахований для пересування для людей з інвалідністю найскладнішої групи.

               

Керівництво області, району та громад продовжує уважно слідкувати за ситуацією і реагувати на болючі та актуальні проблеми мешканців.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень