Коли здоров’я не повернеш, але можна хоч трішки полегшити страждання

Дата: 02.05.2022 18:07
Кількість переглядів: 1020

          Фото без опису

Катерина Василівна Кабан, мешканка Великодимерської громади і уявити не могла, яке лихо може прийти до неї разом з окупаційними військами російської федерації.
Під час бойових дій, що проходили у Броварському районі, жінка отримала багато чисельні осколкові поранення і втратила ногу.

Спільними зусиллями Координаційної ради волонтерів при Київській обласній військовій адміністрації, яку очолює голова Віталій Баранов, заступника голови Координаційної ради ветеранів та волонтерів при КОВА з питань медицини та соціальної допомоги Ірини Гук та Броварської районної військової адміністрації на чолі з начальником Павлом Проскочилом, а також ветерана АТО/ООС Вадима Ушакова та його мами Наталії, 
 для Катерини Василівни вдалося  передати візок, який дозволить їй пересуватися.

      Фото без опису Фото без опису

02 травня 2022 року представники обласної та районної військових адміністрацій приїхали у помешкання Катерини Василівни та передали візок, розрахований для пересування для людей з інвалідністю найскладнішої групи.

             Фото без опису Фото без опису Фото без опису

Керівництво області, району та громад продовжує уважно слідкувати за ситуацією і реагувати на болючі та актуальні проблеми мешканців.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень