Її життєвий шлях — то вишивка!

Дата: 03.05.2022 10:37
Кількість переглядів: 441

                Фото без опису

Броварська районна військова адміністрація сердечно вітає народну майстриню-вишивальницю, почесного громадянина Броварського району Ніну Іванівну Федірко з 85-річчям від дня народження!

Працюючи з 1957 року вчителем молодших класів та вечірньої школи в селищі Велика Димерка та керівником народної самодіяльності та художньої вишивки, Ніна Іванівна внесла вагомий вклад в розвиток образотворчого та декоративно-вжиткового мистецтва Броварського району. У своїй роботі Майстриня використовує 180 різних технік вишивки.

Заслужена майстриня народної творчості України, за високі досягнення у роботі має звання відмінника народної освіти. Також нагороджена Орденом Почаївської Ікони Богородиці, медалями «20 років Незалежності України», «Патріот Київщини», «Патріот України», «За трудову доблесть». Неодноразово відзначалася грамотами Міністерства та обласного відділу народної освіти, має Почесну відзнаку Броварської районної ради Знаком Пошани III ступеня та Знак Пошани II ступеня, нагороджена Почесними грамотами голови Броварської районної державної адміністрації.

Від 12 вересня 2013 року Ніні Іванівні присвоєно звання «Почесний громадянин Броварського району».

У цей прекрасний весняний день, дозвольте побажати Вам, Ніно Іванівно довгих років життя, здоровя, радувати рідний край своїм талантом та передавати свої знання та вміння майбутнім поколінням!

Тепла Вам, затишку, любові рідних та близьких, побільше причин гордитися за своїх учнів!

Зі святом!

З повагою

Броварська районна

військова адміністрація

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень