Вітаємо!

Дата: 08.05.2022 06:30
Кількість переглядів: 356

            Фото без опису

Броварська районна військова адміністрація щиро вітає Героя України, директора правління ПАТ "Комбінат "Тепличний" Броварського району Володимира Чернишенка з 85-річчям від Дня народження!

Приватне акціонерне товариство "Комбінат "Тепличний", директором правління якого є Володимир Ілліч — один з основних постачальників екологічно чистих овочів захищеного ґрунту для населення.  Особливу увагу підприємство приділяє здійсненню завдань щодо  виробництва овочів, щоб задовольнити потреби населення у свіжих овочах протягом року. 

Життя Володимира Ілліча тісно пов’язане з Броварським районом.

 

У 1959-1968 роках працював у радгоспі "Червона Зірка" Баришівського району. Спочатку молодого агронома направили на посаду агролісомеліоратора, а через 8 місяців  призначили керівником відділку. За три роки Володимир Ілліч вивів свій осередок у "середняки". А згодом, на посаді головного агронома, за шість років напруженої роботи, зумів вивести господарство в розряд найкращих у районі.

 

У 1968 році став директором відстаючого радгоспу "Красилівський" та Богданівської птахофабрики. Під його керівництвом за декілька років господарство вийшло в стабільні "середняки" і вперше стало прибутковим.

У 1981 році обійняв посаду начальника відділу якості і санітарної служби Міністерства плодоовочевого господарства УРСР. Того ж року став директором радгоспу-комбінату "Тепличний" (з 1997 року — Відкрите акціонерне товариство "Комбінат "Тепличний") Броварського району.

З тих пір незмінно працює на підприємстві.

 

Указом Президента України Віктора Ющенка від 23 листопада 2009 року за визначні особисті заслуги перед Українською державою у розвитку сільського господарства, впровадження прогресивних технологій та передових форм господарювання, багаторічну самовіддану працю голові правління акціонерного товариства "Комбінат "Тепличний" Броварського району Київської області Володимиру Іллічу Чернишенко присвоєно звання Герой України з врученням ордена Держави.

У цей прекрасний весняний день, дозвольте побажати Вам, Володимире Іллічу, довгих років життя, здоровя та миру.

Ділитися своїми досвідом і вмінням та передавати їх своїм послідовникам!

 

Тепла Вам, затишку, любові рідних та близьких!

Зі святом!

З повагою

Броварська районна

військова адміністрація


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень