Полігон «Десна-2» повертається до роботи

Дата: 06.05.2022 19:08
Кількість переглядів: 924

            Фото без опису

Сміттєвий полігон «Десна-2» відновив свою роботу та буде приймати сміття від тих громад, з якими укладені договори на розміщення і захоронення твердих побутових відходів.

Така інформація сформована на основі робочої розмови між керівництвом відділу житлово-комунального господарства, екології та природних ресурсів Броварської районної військової адміністрації та директором ТОВ «Десна-2» Тетяною Забіжко.

Передбачається, що для населення Великодимерської громади послуги з вивезення сміття на полігон «Десна-2» буде надавати КП «Великодимерське». Підприємство буде вивозити побутове сміття не тільки від багатоповерхових будинків, але й з приватного сектору. При цьому буде задіяна практика безкоштовного вивезення сміття, але тільки від тих місць, де домівки зруйновані повністю. Потрібно лише заздалегідь зателефонувати до комунального підприємства.

Нагадаємо, «сміттєва» проблема у Броварському районі є досить гострою, оскільки потужності єдиного на Броварщині (у старих межах) легального сміттєвого полігону «Десна-2» вичерпано на 95%. Наприкінці 2021-го та на початку 2022 років з боку керівництва Броварської районної державної адміністрації проводилася низка заходів та переговорів для вирішення проблем сміттєвих полігонів та суміжних процесів, таких, як — сортування, переробка чи утилізація.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень