8 травня — День пам'яті та примирення!

Дата: 08.05.2022 05:48
Кількість переглядів: 839

        Фото без опису

Дорогі ветерани!

Шановні жителі Броварщини!

Щиросердечно вітаю Вас з Днем пам’яті та примирення та з 77-ою річницею Перемоги над нацизмом!

У ці дні увесь світ відзначає цю знакову подію, адже Друга світова війна пройшла чорним смерчем по всіх континентах планети, несучи з собою смерть та горе. Проте у ці страшні воєнні роки лихоліття найбільшої біди зазнала наша Українська земля.

Сьогодні ми схиляємо голови перед пам’яттю тих, хто загинув на полях битв і в таборах смерті, в містах і селах. Всі ми у величезному боргу перед полеглими у справедливій боротьбі за свободу та гідність людини.

У День пам’яті та примирення ми мусимо відкинути всі нашарування, які протягом багатьох років роз’єднували наше суспільство, маємо подивитися об’єктивно на перебіг історичних подій та усвідомити, що попри різні політичні погляди учасників тих буремних років, об’єднувала одна мета — визволення рідної землі від ворога. Цієї шляхетної мети досягнуто завдяки героїзму та мужності бійців та командирів збройних сил, учасників партизанського та національно-визвольного рухів, а також трудівників тилу.

Сьогодні на долю нашого народу випало випробовування неоголошеної війни з боку авторитарного правлячого режиму сусідньої росії. Однак,  ми подолаємо і цю агресію, адже сила духу наших українських воїнів є нездоланною.

Шановні ветерани!

Низький Вам уклін за Ваш подвиг, за порятунок від коричневої чуми нацизму. Ви завжди будете для нас взірцем патріотизму та самопожертви.

Дорогі захисники Вітчизни!

Бажаємо Вам і Вашим рідним міцного здоров’я, добра, благополуччя та мирного неба.

Ми пам’ятаємо — ми перемагаємо!

Слава Україні!

 

З повагою

начальник

Броварської районної

військової адміністрації                                П. ПРОСКОЧИЛО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень