Марафон «БроДобро»: робити добро заради підтримки військових

Дата: 29.05.2022 19:09
Кількість переглядів: 541

           

29 травня 2022 року у Броварах, на центральному стадіоні міста, «Спартак», відбулася завершальна частина благодійного марафону «Будь у формі БроДобро».

 

Нагадаємо, тиждень тривала благодійна акція за ініціативи ГО «Дарунок», яка являла собою проведення тренувань, танців, розминок та ігор, метою якої став збір коштів для Збройних Сил України.

 

Відразу, 27 найактивніших учасників марафону, отримали подарункові сертифікати від начальника Броварської районної військової адміністрації Павла Проскочила та заслуженого майстра спорту з дзюдо та самбо, призера чемпіонатів Європи та світу з самбо та бойового самбо Разміка Тонояна.

 

Усі нагороджені, а серед них 14 дітей, отримали знижки на абонементи в спортзали, а також на індивідуальні заняття до тренерів.

 

Також очільник району відзначив подяками Броварської районної військової адміністрації шістьох волонтерів спільноти «БроДобро»: Марину Герасименко, Олександра Сушиліна, Наталію Мандебуру, Катерину Оникійчук, Анастасію Руденко та координаторку волонтерів Уляну Шух.

        

               

         

           

 

Цього ж дня відбулося завершальне тренування благодійного марафону — майстер-клас від бійців роти територіальної оборони Спортивно-Стрілецького Комлексу «Булат».

      

 

Військові провели показові тактичні тренування на полі стадіону «Спартак», а також продемонстрували різні види зброї та військове обладнання.

 

На завершення, усі бажаючи могли підійти приміряти амуніцію та потримати у руках зброю (з дотриманням усіх належних норм безпеки).

       

        

Всі зібрані кошти з благодійних внесків будуть перераховані на потреби Збройних Сил України.

      

 

Вдячні всім небайдужим Броварщини за активну громадську позицію!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень