З ювілеєм!

Дата: 28.05.2022 09:47
Кількість переглядів: 259

                              Фото без опису

Колектив Броварської районної військової адміністрації щиро вітає колишнього голову Броварської районної державної адміністрації, генерального директора інституту інвестиційної стратегії регіонального розвитку Леоніда Ароновича Вайсфельда, який 28 травня відзначив ювілей 75-річчя від Дня народження!

 

Народився Леонід Аронович в м. Бар Вінницької області.

Більша частина життя ювіляра пов’язана з Броварським районом.

У 1982 році Леонід Аронович направлений у військове містечко Семиполки на посаду заступника командира військової частини, де прослужив майже 30 років до звання — полковник.

У 1993 році обраний депутатом Броварської районної ради та заступником голови ради. Продовжив трудову діяльність на посаді першого заступника голови Броварської районної держадміністрації.

З 1999 по 2005 рік – очолював Броварську районну державну адміністрацію. За період роботи керівником району вдалося вивести його за комплексними показниками в число найкращих районів області і України. На той час у Броварському регіоні працювали інвестори з 23 країн світу.

З червня 2005 року приступив до створення Інституту інвестиційної стратегії регіонального розвитку на посаді Генерального директора, де і працює до теперішнього часу.

Почесний професор Міжнародного Віденського університету.

Член Міжнародного клубу лідерів. Генерал-командор Міжнародного корпусу офіцерів.

Обирався депутатом двох скликань Броварської районної ради, депутатом трьох скликань Київської обласної ради.

 

Державні нагороди України та відзнаки: нагороджений орденом «За заслуги 3 ступеня», 12 медалями СРСР, орден Преподобного Нестора-літописця ІІ ступеня» за заслуги перед православною церквою, двічі лауреат міжнародних премій за заслуги в галузі розвитку економіки, культури, дружби між народами, Почесна відзнака МНС України за особистий внесок у вирішення завдань попередження і ліквідації надзвичайних ситуацій, соціального захисту постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи (2004 р.).

Відмінник освіти України. Рішенням 11 сесії Броварської районної ради від 20 вересня 2011 року за №194, Леоніду Ароновичу присвоєно звання «Почесний громадянин Броварського району», вручено нагрудний знак встановленого зразка та диплом.

 

У цей святковий день, дозвольте, Леоніде Ароновичу, побажати Вам, у першу чергу, мирного неба.

Здоров’я Вам та близьким і рідним, здійснення мрій та душевної гармонії.

 

Хай у житті будуть радість, родинний затишок та натхнення ще довгі роки радувати Броварщину своїм досвідом, здібностями та досягненнями.

 

З повагою,

колектив

Броварської районної

військової райдержадміністрації.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень