Інформація, щодо формування тарифу на послуги із захоронення ТПВ, які ТОВ «Десна-2» планує ввести в дію з 01 липня 2022 року

Дата: 31.05.2022 13:11
Кількість переглядів: 718

                                                             Фото без опису            

З 01 липня 2022 року ТОВ «Десна-2», як суб’єкт господарювання, що надає послуги по захороненню твердих побутових відходів на полігоні ТПВ ТОВ «Десна-2», що розташований на землях Калинівської територіальної громади Броварського району вводить новий  тариф на послуги по захороненню 1 тони ТПВ.

Новий плановий тариф розроблено відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України №1010 від 26.07.2006 «Про затвердження Порядку формування тарифів на послуги з поводження з побутовими відходами» (зі змінами та доповненнями).

Підприємство планує з 01.07.2022 року перейти із спрощеної системи оподаткування на загальну систему оподаткування. А саме — ТОВ «Десна-2» буде платником податку на прибуток та платником податку на додану вартість. Вказані зміни враховані при формуванні тарифу на захоронення ТПВ з 01 липня 2022 року та встановлення нового тарифу на рівні 324,22 грн. (в т.ч.  ПДВ – 54,04 грн.).

ТОВ «Десна-2» планує планове закриття полігону ТПВ в 2023 році в зв’язку із закінченням  його проектної потужності.

Основні причини коригування тарифу на захоронення ТПВ є те, що відбулася зміна обсягу окремих складових економічно обґрунтованих витрат з причин, які не залежать від ТОВ «Десна -2». Діючі тарифи на послуги із захоронення твердих побутових відходів не відшкодовують фактичних витрат на ці послуги, що не дає змогу забезпечити дотримання всіх санітарно – епідеміологічних норм експлуатації полігону.

        Фото без опису

          Фото без опису

      Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень