Зі святом — День захисту дітей!

Дата: 01.06.2022 06:55
Кількість переглядів: 777

  Фото без опису

У перший день літа Україна відзначає одне з найпрекрасніших, але, водночас, одне з найвідповідальніших свят.

Це свято сенсу всього життя людства, свято нашого майбутнього — наших дітей. Але тому воно і найвідповідальніше, що зветься — День захисту дітей.

Дитинство – найпрекрасніша мить нашого життя. Це – пора сподівань та здійснення мрій. Немає більшого щастя у світі, аніж посмішки дитини.

У мирний час — піклування про підростаюче покоління, його майбутнє – головний обов'язок батьків, суспільства та держави. Врешті-решт, саме для цього всі ми живемо та працюємо. Що вже говорити про час військовий, коли найбільших ударів, найтяжчого лиха і знедолення зазнають найбеззахисніші, але водночас, найдорожчі люди на планеті — діти.

Зігріваючи теплом і любов'ю кожне дитяче серце, рятуючи від куль та снарядів, об'єднуючи зусилля заради майбутнього, ми усвідомлюємо, що на нас, дорослих покладається надзвичайно велика місія — виховати достойних людей, для яких совість і гідність, честь і милосердя, стануть супутниками і основою життя.

Спасибі усім батькам, які проводять безсонні ночі, усім, хто опікується дітками соціально незахищених категорій, усім прийомним батькам, які для себе викреслили з життя поняття «чужа, не рідна дитина».

Спасибі рятувальникам, пожежникам, правоохоронцям, медикам, військовим, які рятують у ці тяжкі хвилини наших діток, волонтерам та благодійникам, які підтримують наших маленьких українців та україночок.

Велика дяка усім справді дружнім та братнім країнам, які приймають родини з дітьми та діток незахищених категорій у рамках евакуації з небезпечних територій України.

Низький уклін усім, хто стоїть на варті забезпечення дітям щасливого дитинства.

Пам’ятаймо, що свято — заради наших маленьких українців, а відповідальність за них лежить на всіх нас, дорослих!

Зі святом!

З повагою,

голова Броварської районної

військової адміністрації                             Павло ПРОСКОЧИЛО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень