До Дня захисту дітей: Броварська районна військова адміністрація відвідала дітей Броварщини

Дата: 01.06.2022 17:51
Кількість переглядів: 1074

        Фото без опису

Україна відзначає одне з найпрекрасніших, але, водночас, одне з найвідповідальніших свят — День захисту дітей.

Нині той час, коли діти потребують особливої уваги, захисту і порятунку.

У таке важливе свято до привітань маленьких українців та україночок долучилася і Броварська районна військова адміністрація.

     Фото без опису

     Фото без опису

Понад 200 кілометрів району делегація Броварської районної військової адміністрації об’їхала 1 червня, щоб зустрітися та підтримати дітей Броварщини.

До делегації увійшли: начальник Броварської районної військової адміністрації Павло Проскочило, заступник начальника адміністрації Євгенія Полікарпова, керівник Служби у справах дітей та сім’ї Тетяна Купріянець, голова Координаційної Ради учасників АТО/ООС при Броварській районній військової адміністрації Роман Комендант та працівники служби у справах дітей та сім’ї.

 

Під час поїздки представники військової адміністрації спільно з ГО «Створені ДІЯ ТИ» та волонтерською організацією «БроДобро» відвідали дитячі будинки сімейного типу родин Дейкунів, Баришевських та Білявської. Також прийомні сімї Шаповал та Проскурні, а також патронатного вихователя Тонкошкуру Тетяну.

Всього під час поїздки відвідали 35 дітей — це діти-сироти та діти позбавлені батьківського піклування, з числа тих, які не евакуювалися у період активної фази окупації російської федерації Броварського району. Це Згурівської, Калинівської та Березанської громад, а також Дитяче містечко «SOS».

          Фото без опису Фото без опису Фото без опису

 

Усі діти, за сприяння Броварської районної військової адміністрації, отримали подарунки.

Усмішки дітей це, мабуть, найкраще, що може радувати погляд у такі непрості часи. У них стільки щирості й довіри, що розтопить навіть найсуворіше й загартоване проблемами серце.

   Фото без опису Фото без опису Фото без опису

     Фото без опису

Так нехай же сьогодні, в День захисту дітей, кожен постарається зробити життя маленьких мешканців нашої планети кращим і безпечнішим.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень