До Дня захисту дітей: Броварська районна військова адміністрація відвідала дітей Броварщини

Дата: 01.06.2022 17:51
Кількість переглядів: 972

        

Україна відзначає одне з найпрекрасніших, але, водночас, одне з найвідповідальніших свят — День захисту дітей.

Нині той час, коли діти потребують особливої уваги, захисту і порятунку.

У таке важливе свято до привітань маленьких українців та україночок долучилася і Броварська районна військова адміністрація.

     

     

Понад 200 кілометрів району делегація Броварської районної військової адміністрації об’їхала 1 червня, щоб зустрітися та підтримати дітей Броварщини.

До делегації увійшли: начальник Броварської районної військової адміністрації Павло Проскочило, заступник начальника адміністрації Євгенія Полікарпова, керівник Служби у справах дітей та сім’ї Тетяна Купріянець, голова Координаційної Ради учасників АТО/ООС при Броварській районній військової адміністрації Роман Комендант та працівники служби у справах дітей та сім’ї.

 

Під час поїздки представники військової адміністрації спільно з ГО «Створені ДІЯ ТИ» та волонтерською організацією «БроДобро» відвідали дитячі будинки сімейного типу родин Дейкунів, Баришевських та Білявської. Також прийомні сімї Шаповал та Проскурні, а також патронатного вихователя Тонкошкуру Тетяну.

Всього під час поїздки відвідали 35 дітей — це діти-сироти та діти позбавлені батьківського піклування, з числа тих, які не евакуювалися у період активної фази окупації російської федерації Броварського району. Це Згурівської, Калинівської та Березанської громад, а також Дитяче містечко «SOS».

            

 

Усі діти, за сприяння Броварської районної військової адміністрації, отримали подарунки.

Усмішки дітей це, мабуть, найкраще, що може радувати погляд у такі непрості часи. У них стільки щирості й довіри, що розтопить навіть найсуворіше й загартоване проблемами серце.

     

     

Так нехай же сьогодні, в День захисту дітей, кожен постарається зробити життя маленьких мешканців нашої планети кращим і безпечнішим.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень