Про виїзний прийом до Баришівської громади

Дата: 08.06.2022 20:57
Кількість переглядів: 866

          Фото без опису

08 червня відбувся перший у 2022 році виїзний прийом громадян, з часу, відколи розпочалася широкомасштабна агресія з боку російської федерації.

Першою громадою, де відбувся прийом громадян керівництвом Броварської районної військової адміністрації на чолі з її начальником Павлом Проскочилом, стала Баришівська.

      Фото без опису

Цього разу керівництво району змінило формат прийому громадян і не обмежилося лише зустріччю з мешканцями в приміщенні місцевої ради. Упродовж дня очільник відвідав відразу чотири населених пункти, зокрема, і ті, які постраждали від окупації — Перемога, Рудницьке, Лук’янівка та Баришівка. У рамках робочого візиту, до зустрічі з громадою долучився і Баришівський селищний голова Олександр Вареніченко.

      Фото без опису

Під час зустрічі до очільника військової адміністрації надійшло багато звернень, переважна більшість яких стосується проблематики відбудови інфраструктури громади та житлового сектору після бойових дій. Також багато питань стосувалися незахищених категорій населення та тих, хто постраждав він зовнішнього агресора.

       Фото без опису

Зокрема, були розглянуті питання:

— ремонтів житлових та господарських приміщень відділення для осіб постійного або тимчасового проживання Баришівки Баришівського селищного територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Баришівської селищної ради;

— забезпечення оргтехнікою та кардіографом відділення для осіб постійного або тимчасового проживання Баришівки Баришівського селищного територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Баришівської селищної ради для 35 осіб.

— виділення коштів на відбудову зруйнованого будинку окупантами;

— щодо компенсацій виплати частково пошкодженого майна.

— щодо виплат коштів на померлого під час окупації;

       Фото без опису

Також щодо компенсації за встановлені вікна у багатоповерхових будинках, щодо ремонту приміщень соціальної сфери (школи, адміністративного приміщення старостинського округу, церкви, бібліотеки, магазинів, фермерських господарств).

     Фото без опису

Були розглянуті питання роботи Рудницького НВК та місцевих дитячих садочків.

     Фото без опису

Також обговорено питання виділення коштів на загиблого добровольця із села Селище.

По всіх зверненнях структурним підрозділам надані відповідні доручення для їх виконання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень