Нагородження за заслуги перед містом Бровари

Дата: 09.06.2022 19:56
Кількість переглядів: 929

     Фото без опису

9 червня 2022 року у рамках візиту на Броварщину начальника Київської обласної військової адміністрації Олексія Кулеби, відбулося нагородження Почесними відзнаками Броварської міської громади «За заслуги перед містом» тих, хто залишився у місті і доклав зусиль для його захисту та оборони.

Серед тих, хто отримав Почесні відзнаки — два військовослужбовці Збройних Сил України. Це — керівник сектору оборони № 13 Броварського району Юрій Миколенко та бригадний генерал Валерій Ємбаков.

          Фото без опису Фото без опису

                   Фото без опису   Фото без опису

На час активної фази оборони Броварщини від російських окупантів, на плечі обох фахівців ліг немалий вантаж роботи. Координація сил територіальної оборони, патрулювання та громадський порядок у населених пунктах, комунікація між силами ЗСУ, підрозділами ДСНС та організаціями по розмінуванню деокупованих територій, комунікація з громадськістю та ЗМІ — це далеко не повний перелік напрямів діяльності фахівців.

Почесні відзнаки вручив начальник Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба та Броварський міський голова Ігор Сапожко.

Пишаємося!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень