Подяка директору Калитянської школи

Дата: 10.06.2022 16:39
Кількість переглядів: 1647

            

У часи широкомасштабних агресивних дій з боку російської федерації, одні з найперших кого евакуйовували з країни і Броварщини, зокрема, були діти.

Одним із тих спеціалістів, які були відповідальними за життя та безпеку дітей-сиріт з Калитянської громади, під час евакуації за кордон, стала директор Калитянської ЗОШ І-ІІІ ступенів Антоніна Шпак. Йдеться про діток-сиріт дитячого будинку «Надія», яких їй довелося вивозити та супроводжувати до Польщі.

Антоніна Михайлівна Шпак працює на посаді директора Калитянської школи вже понад 5 років. Має вищу категорію, звання «Старший вчитель», нагороджена нагрудним знаком «Василь Сухомлинський» та Знаком Пошани ІІІ ступеня Броварської районної ради.

        

10 червня 2022 року з нагоди Дня захисту дітей, начальник Броварської районної військової адміністрації Павло Проскочило спільно з керівником служби у справах дітей та сім’ї Броварської районної військової адміністрації Тетяною Купріянець нагородили Антоніну Михайлівну подякою Броварської районної військової адміністрації.

За інформацією Служби у справах дітей та сім'ї Броварської районної військової адміністрації 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень