ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ БРОВАРСЬКОГО РАЙОНУ!

Дата: 13.06.2022 16:54
Кількість переглядів: 484

             

Відпочинок на воді повинен бути тільки у спеціально відведених місцевими органами виконавчої влади та обладнаних для цього місцях відповідно до «Порядку обліку місць масового відпочинку населення на водних об’єктах» затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 06 березня 2002 року № 264.

 Найпоширенішою  причиною  нещасних   випадків   на   воді   є недотримання громадянами правил безпечної поведінки. Зокрема, це купання в необладнаних для цього місцях та купання в нетверезому стані. Тому варто пам’ятати, що умовами безпеки є правильний вибір та обладнання місць купання, навчання дорослих і дітей плаванню, суворе дотримання правил поведінки під час купання

На сьогоднішній день органами місцевого самоврядування на території Броварського району, такі місця не визначені. Тому встановлені попереджувальні знаки та інформаційні таблички щодо небезпеки виходу на водні об’єкти у необладнаних для цього місцях (стихійних пляжах).

 

Броварському РУ ГУ ДСНС України у Київській області та Броварському РУ ГУ Національної поліції у Київській області надані доручення щодо проведення  рейдових перевірок місць стихійного відпочинку поблизу водних об’єктів на території Броварського району Київської області, протягом літнього періоду.

Зі зростанням середньої добової температури є високий ризик виникнення пожеж, також, задля попередження нещасних випадків, у зв’язку з мінною небезпекою в результаті збройної агресії рф проти України наказом начальника Броварської районної військової адміністрації №14/вс від 20.03.2022 «Про заборону відвідування лісів» відвідування населенням та в’їзд до лісів Броварського району ЗАБОРОНЕНИЙ!!!

Земля приховує безліч небезпечних знахідок, наштовхнутися на які можна в найнесподіваніших місцях. Їх активація відбувається від найменшого зовнішнього впливу: удар, тертя, струс, нагрівання. Знання заходів безпеки допоможе уникнути загрози і врятувати життя.

       

КАТЕГОРИЧНО ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ:

  • Торкатися знайденого предмета, пересувати його або робити з ним будь-які інші дії, особливо намагатися розібрати або знешкодити його.
  • Проводити будь-які роботи біля знайденого предмета, особливо ті, які можуть викликати навіть незначне коливання ґрунту.
  • Палити, користуватися запальничками, а також іншими джерелами відкритого вогню і предметами, які можуть його утворювати.
  • Користуватися радіоелектронними пристроями (мобільними телефонами, пультами дистанційного керування, сигналізацією автомобілів тощо).
  • Заливати предмет рідинами, засипати ґрунтом, намагатися чимось накрити або здійснювати інші дії на нього: звукові, світлові, теплові, механічні та ін.
  • Допускати скупчення людей безпосередньо поруч зі знайденим предметом.

У разі виникнення, будь-яких, нещасних випадків телефонуйте за номерами Рятувальних та аварійних служб

101, 102,103

 

За інформацією відділу з питань цивільного захисту


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень