У них свій «фронт»: Броварська районна військова адміністрація дякує «борцям за життя та здоров’я»

Дата: 17.06.2022 15:22
Кількість переглядів: 1444

    Фото без опису

Серед великої кількості професій, які покликані служити людям, однією з найважливіших була, є і залишається професія медика.

Напередодні Дня медичного працівника, який традиційно відзначають в Україні третьої неділі червня, делегація Броварської районної військової адміністрації завітала до КНП «Броварська багатопрофільна клінічна лікарня», КНП «Баришівська багатопрофільна Лікарня» та до Броварської станції екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, аби привітати працівників сфери охорони здоров’я Броварського району з професійним святом.

Останні два роки на плечі працівників медичної галузі ліг надзвичайно великий тягар праці та відповідальності. Минулий рік пройшов під знаком лиха XXI століття — COVID-19, цей рік розпочався з кривавої широкомасштабної агресії російської федерації. І завжди працівники медичної галузі — лікарі, фельдшери, медсестри — мужньо борються на своєму «фронті» за людське здоров’я та життя.

                      Фото без опису 

Згадуючи, яким був нелегким цей рік для країни і Броварщини, зокрема, представники Броварської районної військової адміністрації подякували працівникам медичної галузі за відданість справі та високий професіоналізм.

За високий професіоналізм, активну громадянську позицію, самовіддану працю під час ведення бойових дій на території Броварського району, мужність та самопожертву в боротьбі за життя кожного постраждалого та з нагоди відзначення Дня медичного працівника, найсумлінніші працівники були відзначені Грамотами Броварської районної військової адміністрації з врученням цінних подарунків.

       Фото без опису

   Фото без опису Фото без опису

                Фото без опису

Цього ж дня у культурно-мистецькому центрі Баришівської селищної ради для працівників медичної галузі відбувся вітальний концерт, у супроводі Заслуженого Академічного ансамблю пісні і танцю Збройних Сил України та його керівника Дмитра Антонюка.

Низький уклін вам, шановні медики, за світлий розум, умілі і надійні руки, що дарують радість одужання. Нехай ваша турбота і милосердя, щоденна сумлінна, наполеглива і нелегка праця повернуться до вас сторицею.

   Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень