Підготовка закладів освіти до нового навчального року

Дата: 21.06.2022 17:50
Кількість переглядів: 946

         Фото без опису

Щойно закінчився навчальний рік, розпочинаємо роботу щодо початку нового 2022-2023 навчального року.

     Фото без опису

     Фото без опису

   21 червня 2022р. в Броварській районній військовій адміністрації було проведено нараду «Безпекові умови та підготовка закладів освіти до нового навчального року» за участю начальника Броварської районної військової адміністрації Павла Проскочила, голови Броварської районної ради Сергія Гришка, заступників голови  та керівників структурних підрозділів Броварської районної військової адміністрації, заступників голів територіальних громад, з питань діяльності виконавчих органів влади, начальників відділів (управлінь) освіти територіальних громад Броварського району.

      Фото без опису

Під час наради обговорили питання щодо підготовки закладів освіти територіальних громад Броварського району до початку 2022/2023 навчального року та створення безпечних умов перебування здобувачів освіти в закладах.

          Фото без опису Фото без опису

Розглядається питання навчання зроботи очним. Проте, при умові, що всі заклади освіти будуть відповідно підготовлені до початку нового навчального року.

         Фото без опису

         Фото без опису

Обов’язкова умова для кожного закладу – наявність укриття та безпечних прилеглих територій, також готовності локальних систем оповіщення, розчищення евакуаційних шляхів і розміщення планів евакуації та чітке відпрацювання по оголошенню повітряної тривоги.

       Фото без опису

Під час спілкування з керівниками — начальниками відділів (управлінь) освіти територіальних громад Броварського району, було проаналізовано стан справ з даного питання та визначено коло головних завдань.

Робота триває…


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень