Про засідання Координаційного Штабу з гуманітарних питань Броварської районної ради

Дата: 21.06.2022 19:09
Кількість переглядів: 516

         Фото без опису

21 червня 2022 року у приміщенні Броварської районної військової адміністрації відбулося засідання Координаційного Штабу з гуманітарних питань Броварської районної ради. На запрошення організаторів заходу, керівництва Броварської районної ради, участь у заході взяв також начальник Броварської районної військової адміністрації Павло Проскочило. Також у робочій зустрічі взяли участь представники Української асоціації районних та обласних рад (УАРОР) та члени Штабу з гуманітарних питань з числа працівників апарату районної ради та представників депутатського корпусу Броварської районної ради.

       Фото без опису

Нагадаємо, відповідно п. 1 ст. 14 Закону України Про основи національного спротиву та пп. 16, п. 1 ст. 43 Закону України Про місцеве самоврядування в Україні, районні та обласні ради є учасниками підготовки територіальної оборони та населення України до участі в русі національного спротиву.

У першу чергу, присутніх проінформували про діяльність Координаційного центру з питань територіальної оборони УАРОР. Головна мета діяльності Центру — сприяння органам місцевого самоврядування, шляхом координації, інформування та методичної підтримки, у налагодженні та функціонуванні системи територіальної оборони.

Щоб зрозуміти — з чого Координаційному Штабу з гуманітарних питань Броварської районної ради доведеться починати діяльність, начальником Броварської районної військової адміністрації Павлом Проскочилом був наданий відео-звіт щодо ситуації у Броварському районі за період з 24 лютого до 08 червня 2022 року.

      Фото без опису

У першу чергу, учасники наради зупинилися на питанні надання допомоги у відновленні пошкодженої матеріально-технічної бази інфраструктури та житлового фонду мешканців Броварщини. Також велика увага була приділена питанню налагодження зв’язків Координаційного Штабу з міжнародними організаціями. Наприклад, у Координаційного центру з питань територіальної оборони УАРОР такий досвід і зв’язки є, тож учасники форуму дійшли згоди розв’язувати ці питання у тісній співпраці.

     Фото без опису

На завершення начальник Координаційного Штабу з гуманітарних питань Броварської районної ради Сергій Гришко закликав представників органів місцевого самоврядування громад та районної ради надавати щодо діяльності Штабу свої зауваження та пропозиції.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень