Шановні державні службовці Броварщини!

Дата: 23.06.2022 08:15
Кількість переглядів: 762

         Фото без опису

Сердечно вітаю Вас із професійним святом Днем державної служби України!

Висловлюю найщиріші слова подяки усім державним службовцям, які з повною віддачею працюють на благо жителів нашої рідної Броварщини.

Працювати в державних органах, забезпечувати виконання завдань і функцій держави відповідальна справа, від виконання якої залежить успіх, економічних та соціальних перетворень, благополуччя людей, їх ставлення до влади.

Цей рік особливо став для нашої країни складним у зв’язку з широкомасштабною агресією російської федерації. У найтяжчі для країни і нашого краю часи, було дуже важливим зберігати функції держави на всіх не окупованих ворогом територіях, тримати зв'язок з усіма регіонами та громадами, які потерпали від агресора.

Я впевнений, що запорукою успішного виконання поставлених завдань були і будуть надалі професіоналізм, старанність, завзяття та практичний досвід, які й надалі будуть слугувати людям.

З особливим теплом дякую за сумлінну та наполегливу працю ветеранам, які більшу частину свого життя присвятили державній службі та зараз перебувають на заслуженому відпочинку.

Від душі бажаю Вам і Вашим родинам світлих життєвих обріїв, добра, щастя та міцного здоров'я

Нехай поруч з Вами завжди будуть талановиті однодумці, колеги та вірні друзі.

 

З повагою

начальник

Броварської районної

військової адміністрації                      Павло Проскочило

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень