Про пленарне засідання 20 чергової сесії

Дата: 23.06.2022 15:16
Кількість переглядів: 1285

         Фото без опису

23 червня 2022 року у великій залі Броварської районної військової адміністрації під головуванням голови Броварської районної ради Сергія Гришка відбулася 20 чергова сесія Броварської районної ради VIII скликання.

На засіданні із 42-х обраних депутатів було зареєстровано 31.

Окрім депутатів Броварської районної ради, запрошені начальник Броварської районної військової адміністрації Павло Проскочило, представники військової адміністрації і правоохоронних органів та ЗМІ.

      Фото без опису

Перед розглядом проектів рішень порядку денного, було оголошено про те, що замість депутата Олександра Куценка, який склав мандат за власним бажанням, до районної ради увійшов новий кандидат — Андрій Вікторович Миронець. Тут же, новий депутат склав присягу.Під час пленарного засідання депутати розглянули 19 питань. З порядком денним можна ознайомитися тут

     Фото без опису

За підсумками сесії, депутати ухвалили рішення щодо звітів про виконання програм за 2021 рік: соціально-економічного, культурного та духовного розвитку Броварського району, Броварської міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста України, профілактики та лікування стоматологічних захворювань у дітей та окремих категорій дорослого населення, розвитку футболу та багато інших. Також звіти стосувалися програм профілактики злочинності, зміцнення правопорядку, охорони прав і свобод громадян на території Броварського району та містобудівної  діяльності Броварського району.

Окрім цього, депутати ухвалили кілька програм на найближчі роки. Зокрема, соціально-економічного, культурного і духовного розвитку Броварського району, містобудівної діяльності, а також захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру і забезпечення пожежної безпеки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень