Державні службовці Броварського району працюють на благо рідного краю!

Дата: 23.06.2022 17:47
Кількість переглядів: 1115

           Фото без опису

У мирний час на працівників державної служби припадає відповідальна робота — бути зв’язківцем між державою і громадою, її обличчям, провідником захисту інтересів громадян.

Що вже говорити про військовий стан, коли на територіях, де велися бойові дії, треба було зберігати функції та дії держави, а з регіонами, які зазнавали окупації, бути постійно на зв’язку та всіляко підтримувати їх.

       Фото без опису

23 червня, у День державної служби України, працівників Броварської районної військової адміністрації привітали з їх професійним святом.

З вітальними словами звернулися начальник Броварської районної військової адміністрації Павло Проскочило та голова Броварської районної ради Сергій Гришко. Обидва керівники подякували усім, хто в тяжкі лютий-березень-квітень 2022 року залишилися на робочих місцях і продовжували у рамках своїх повноважень та функціональних обов’язків виконувати свою роботу.

       Фото без опису

А це — і зв'язок з громадами по гуманітарній допомозі, і комунікація з силами територіальної оборони Броварського району, і евакуація населення. Обов’язків у державних службовців було немало. Всі старалися та наближали перемогу.

       Фото без опису

За сумлінну працю, високий професіоналізм, ініціативність, забезпечення ефективного виконання завдань і функцій Броварської районної державної адміністрації в умовах воєнного стану та з нагоди відзначення Дня державної служби України працівників, які на час активної фази наступу російської федерації на Броварщину, продовжували виконувати свої обов’язки, нагородили Знаками пошани Броварської районної ради ІІІ та ІІ ступенів, подяками Броварської районної ради та грамотами Броварської районної військової адміністрації з врученням цінних подарунків.

        Фото без опису

        Фото без опису

        Фото без опису

Представники державної влади працюють для громади Броварського району.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень