Броварщину з робочим візитом відвідав Олексій Кулеба

Дата: 25.06.2022 22:35
Кількість переглядів: 454

            

25 червня 2022 року до Броварського району, з робочим візитом, прибув начальник Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба.

Головною метою візиту стало відвідування кількох об’єктів інфраструктури Броварщини, які були зруйновані внаслідок російської окупації, і які зараз у процесі відновлення.

       

       

Разом з керівником області у робочому виїзді взяли участь також його заступники — Дмитро Назаренко та Сергій Білецький. З боку приймаючої сторони на об’єктах району стали начальники Броварської та Бориспільської районних військових адміністрацій Павло Проскочило та Руслан Дяченко, а у громадах — місцеві голови Березанської та Баришівської — Володимир Тимченко та Олександр Вареніченко відповідно.

        

       

Під час візиту керівники відвідали об’єкт відновлення — зруйнований міст через річку Трубіж на трасі М-03 Київ-Харків на території Баришівської громади. Спільно з начальником ремонтно-відновлювальних робіт на об’єкті були обговорені питання відновлення мосту, терміни та проблематику роботи. Олексій Кулеба пообіцяв зі свого боку максимальне сприяння у відновленні цього об’єкту інфраструктури.

     

     

Також у рамках робочого візиту, Олексій Кулеба, спільно з Павлом Проскочилом, відвідали Березанську громаду, де ознайомилися з ідеєю будівництва заводу по виготовленню скла.

      

      

Ще однією локацією, де побували керівники області та району, стало село Перемога — одне з найбільш постраждалих від окупації населених пунктів Баришівської громади.

     

Олексій Кулеба ознайомився з питаннями відновлення місцевих об’єктів інфраструктури та житлового фонду, потерпілих від російської окупації.

            

Завершилася робоча зустріч згодою, що питання відновлення інфраструктури Броварщини, вирішуватимуться у взаємній співпраці.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень