Квіти, шана і пам'ять тим, хто поліг за Україну!

Дата: 28.06.2022 12:09
Кількість переглядів: 470

      

28 червня 2022 року, у День Конституції України, керівництво Броварського району вшанувало пам'ять Героїв, які за період російсько-української війни, від 2014 року загинули, боронячи Україну та рідну Броварщину.

     

У День Конституції ми розуміємо, що основою будь-якої країни, її фундаментом є права і закони, за якими живе суспільство, на якому тримається Держава, як гаранти добробуту її громадян.

     

Військовослужбові, що поклали життя за Україну, можливо, і не замислювалися над такими речами, йдучи на смерть за родини, Батьківщину, країну.

Начальник Броварської районної військової адміністрації Павло Проскочило разом з Броварським міським головою Ігорем Сапожком, вшанували пам'ять загиблих земляків, поклавши квіти до їх могил на «Алеї Героїв», що знаходиться в місті Бровари. У церемонії покладання квітів від Збройних Сил України взяв участь бригадний генерал Валерій Ємбаков.

        

Настоятелем Храму Покрови Пресвятої Богородиці — отцем Михайлом, була проведена поминальна панахида за загиблими та спільно з присутніми прочитана молитва за спомин душ наших Героїв.

                    

Цього ж дня очільник району Павло Проскочило та бригадний генерал Валерій Ємбаков взяли участь у покладанні квітів до пам’ятника учасників АТО/ООС на Майдані Свободи, що у Броварах.

     

     

     

Вічна пам'ять і шана загиблим землякам!

Герої не вмирають…



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень