Нагороджені за мужність!

Дата: 29.06.2022 13:43
Кількість переглядів: 677

       Фото без опису

28 червня 2022 року до Дня Конституції України начальник Броварської районної військової адміністрації Павло Проскочило вручив нагрудні знаки Броварської районної військової адміністрації «За мужність» керівникам служб та відомств підвищеної небезпеки, силових структур, головам територіальних громад Броварського району та представникам ЗСУ.

       Фото без опису Фото без опису Фото без опису

Пожежно-рятувальна служба, управління поліції, районний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки, військова адміністрація — усі ці структури, у період активної фази окупації Броварського району російськими військами, працювали в посиленому режимі та з підвищеною відповідальністю.

       Фото без опису  Фото без опису

Не менш важливою, у період лютого, березня та квітня, була комунікація з місцевими громадами, які працювали як злагоджений механізм.

        Фото без опису Фото без опису

Найгостріші питання — гуманітарна допомога, координація сил місцевої оборони та евакуація людей — лягли на плечі голів громад та виконавчих органів місцевих рад.

   Фото без опису Фото без опису Фото без опису

У своєму зверненні присутніх Павло Проскочило подякував усім за відданість та мужність, проявлені у тяжкий період для Броварського району.

    Фото без опису     Фото без опису    Фото без опису

            Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису

Нагрудним знаком Броварської районної військової адміністрації «За мужність» нагороджені голови усіх восьми громад Броварщини, керівників силових структур та представників сектору оборони Броварського району № 13.

Спасибі всім тим, хто у складний для Броварщини час, підтримував її своєю відданістю та сміливістю.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень