Вдячність військовослужбовцям Броварського РТЦК та СП

Дата: 30.06.2022 14:01
Кількість переглядів: 5187

       Фото без опису

У складний для Броварщини час, навесні 2022 року, формування сил територіальної оборони Броварського району здійснювалося через Броварський районний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки (військкомат). Приймали і військових фахівців, і просто тих, хто виявив бажання захищати Броварщину від окупанта.

      Фото без опису

З нагоди Дня Конституції привітати особовий склад Броварського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки та висловити подяку за несення військової служби, прибули начальник Броварської районної військової адміністрації Павло Проскочило та бригадний генерал Валерій Ємбаков.

      Фото без опису  Фото без опису

У своєму зверненні до присутніх Павло Проскочило та Валерій Ємбаков подякували усім за відданість та мужність, проявлені у тяжкий період для Броварського району.

      Фото без опису Фото без опису

      Фото без опису  Фото без опису

      Фото без опису Фото без опису

За високий професіоналізм, сумлінне виконання поставлених бойових завдань, розумну ініціативу, патріотизм та вірність військовій присязі, проявлені в умовах воєнного стану при обороні Броварщини, керівництво району, з нагоди Дня Конституції України, відзначило особовий склад Броварського РТЦК та СП грамотами та цінними подарунками.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень