Вдячні за спокій та безпеку! На Броварщині привітали поліцейських з їх професійним святом

Дата: 04.07.2022 16:47
Кількість переглядів: 710

         Фото без опису

День Національної поліції України — одне з нових офіційних державних і професійних свят України.

З’явилося воно в календарі 9-го грудня 2015-го року у відповідному Указі Президента України, в якому враховувалися роль і значення Національної поліції України. Згідно з Указом Президента України від 4 квітня 2018 року, свято відзначається щорічно 4 липня. Саме у цей день, 7 років тому, перші патрульні поліцейські склали присягу на вірність Україні.

                 Фото без опису

Начальник Броварського РУ Національної поліції України в Київській області Кирило Самойленко

Сьогодні, у центральному міському парку Броварів — парку «Перемога», на площі біля встановленого найбільшого в Київській області Державного Прапора України, відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня Національної поліції України.

      Фото без опису

З професійним святом представників поліції вітали: т. в. о. начальника Броварського РУ Національної поліції України в Київській області Кирило Самойленко, заступник начальника Броварської районної військової адміністрації, народний депутат України від виборчого округу Броварського району № 97 Микола Галушко, начальник Броварського РУ ДСНС України в Київській області Микола Семиног, голова Броварської районної ради Сергій Гришко, голови та представники Березанської, Броварської та Великодимерської громад Броварського району.

   Фото без опису

Голова Броварської районної ради Сергій Гришко

Посадовці наголосили на тому, що служба працівників поліції ніколи не буде легкою, адже вона вимагає від кожного зібраності, , відваги й самопожертви, вміння знаходити рішення в найскладніших ситуаціях, особливо в нелегкі для України часи широкомасштабної агресії російської федерації. А також висловили працівникам управління вдячність за самовіддану працю, за службу, вірність присязі та відданість Українському народові, та побажали і надалі мужності, витримки, успіхів у їх нелегкій справі. Наснаги,  міцного здоров’я, родинного тепла та затишку, мирного неба, довіри та поваги від жителів Броварщини.

     Фото без опису

За добросовісне виконання службових обов'язків у боротьбі зі злочинністю та забезпечення належного публічного порядку, безпеки на території району, захисту прав, свобод, законних інтересів громадян та з нагоди професійного свята Дня поліції України, кращих працівників поліції нагородили відзнакою голови Броварської районної державної адміністрації, нагрудними знаками Броварської районної військової адміністрації «За мужність», «Знаками пошани» та подяками Броварської районної ради, Почесними грамотами Броварської районної військової адміністрації та цінними подарунками.

     Фото без опису

У цей День ми приєднуємося до привітань на адресу всіх, хто бере участь в якісній роботі Національної поліції України!

     Фото без опису

Начальник Броварського РУ ДСНС України в Київській області Микола Семиног (праворуч)

     Фото без опису

Великодимерський селищний голова Анатолій Бочкарьов

     Фото без опису

     Фото без опису
Бажаємо нашим вартовим порядку і законності високих професійних досягнень, громадської поваги та успіхів у їх нелегкій роботі!

Броварська районна військова адміністрація



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень