Шана тим, хто на варті охорони об’єктів Броварського району!

Дата: 05.07.2022 10:35
Кількість переглядів: 1093

Фото без опису

Охорона квартир та будинків, об’єктів, фізична охорона, цінностей та швидке реагування на правопорушення — ці та подібні дії та функції покладені на Поліцію охорони — єдину в Україні охоронну структуру.

У мирний час у структури, яка є складовою частиною Національної поліції України, багато роботи. На Броварський районний відділ Управління поліції охорони в Київській області, покладена функція охорони підприємств та мешканців Броварського району. Саме поліція охорони реагує на повідомлення по спецлінії «102». Що вже говорити про військовий час, коли відповідальність за збереження важливих об’єктів та цінностей під час широкомасштабної агресії лягли на їхні плечі.

      Фото без опису

05 липня 2022 року, у рамках відзначення Дня Національної поліції України, начальник Броварської районної військової адміністрації Павло Проскочило здійснив візит до Броварського районного відділу Управління поліції охорони в Київській області, де привітав працівників правоохоронних органів з їх професійним святом.

                                Фото без опису

За багаторічну сумлінну службу, бездоганне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм та до Дня Національної поліції України, кращі представники Броварського районного відділу Управління поліції охорони в Київській області були нагороджені нагрудними знаками голови Броварської районної військової адміністрації «За мужність» та «За заслуги», грамотами Броварської районної військової адміністрації та цінними подарунками.

Зі святом!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень