Військові навчання на Броварщині: результати на гідному рівні

Дата: 06.07.2022 16:24
Кількість переглядів: 874

           Фото без опису

На Броварщині завершуються планові командно-штабні навчання з залученням Сил оборони Броварського району та Броварської районної військової адміністрації.

Під час навчань «за легендою» було проведено комплекс військово-тренувальних заходів.

Зокрема, був розроблений сценарій, за яким у певних населених пунктах знаходилися диверсійно-розвідувальні групи. До їх «знешкодження» були залучені місцеві сили СБУ, Національної поліції  спільно з особовим складом 136 батальйону територіальної оборони Броварського району.

      Фото без опису

Також пройшли тренування за «легендою» — пожежа на одному зі складів батальйону територіальної оборони. Тут уже окрім поліції були задіяні сили місцевого управління ДСНС та медичні служби.

За ще одним сценарієм була пропрацьована ситуація з пожежею на одному з підприємств Броварщини і отруєнням чадним газом кількох військовослужбовців.

В одному з сіл Броварщини інженерно-саперні відділення провели розвідку на наявність мінно-вибухових загороджень.

       Фото без опису

Окремим завданням під час військових тренувань стала ситуація про розкидання на території села агітаційних листівок від російської федерації, в яких був заклик перейти на бік окупантів.

 Силами підрозділів та небайдужими мешканцями листівки були зібрані, представників СБУ проінформовано, а офіцерами морально-психологічного забезпечення проведено роз'яснювальну роботу серед особового складу.

        Фото без опису

Також, у завершальний день командно-штабних навчань під керівництвом начальника Броварської районної військової адміністрації Павла Проскочила був проведений комплекс заходів з умовної евакуації цивільного населення з районів бойових дій Бровари-Козелець за маршрутом ОСТЕР-БРОВАРИ-КИЇВ.

За підсумками навчань керівники Сектору оборони Броварського району та Броварської районної військової адміністрації зазначили, що виконано великий обсяг роботи.

       Фото без опису

 Навички, знання керівної документації та володіння необхідною для вирішення поставлених завдань технікою, у профільних силових структурах виявилися на достатньому рівні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень