Зустріч з керівниками сільськогосподарських підприємств Броварського району

Дата: 08.07.2022 09:37
Кількість переглядів: 978

      Фото без опису

07 липня 2022 року в приміщенні Броварської районної військової адміністрації  відбулася  робоча зустріч з представниками та керівниками сільськогосподарський підприємств Броварського району під головуванням  начальника Броварської районної військової адміністрації Павла Проскочила.

Учасники зустрічі  – керівництво Броварської районної військової адміністрації, представники Управління агропромислового розвитку Київської обласної військової адміністрації, уповноважені особи компанії «BROK» США та ТОВ «АГСОЛКО Україна», працівники Броварського РУГУ ДСНС України в Київській області, директор Броварського міськрайонного центру зайнятості,  представники Броварського РТЦК та СП, представники сільських, селищних міських рад, працівники відділу економічного, агропромислового розвитку, транспорту та зв’язку адміністрації.

     Фото без опису

Розпочали зустріч з перегляду презентаційного матеріалу щодо ситуації у Броварському районі за період з лютого по червень 2022.

       Фото без опису

Начальник Броварської районної військової адміністрації Павло Проскочило

На зустрічі було обговорено питання забезпечення охорони урожаю зернових культур та грубих кормів від пожеж в Броварському районі  у 2022 році.  Сергій  Дмитрик, головний інспектор відділу запобігання надзвичайних ситуацій  Броварського РУГУ ДСНС України в Київській області наголосив всім присутнім щодо обов’язкового та неухильного  дотримання правил пожежної безпеки під час проведення збиральної компанії 2022. 

          Фото без опису

Головний інспектор відділу запобігання надзвичайних ситуацій  Броварського РУГУ ДСНС України в Київській області Сергій  Дмитрик

Уповноважені особи компанії «BROK» США та ТОВ «АГСОЛКО Україна» проінформували, що зараз відбувається збір інформації щодо потреби у будівництві зернових елеваторів на території району. В подальшому проаналізувавши інформацію та чисельність заявок, пропозиції щодо будівництва планують подати до програми підтримки України від уряду США «lend-lease».

       Фото без опису

Директор Броварського міськрайонного центру зайнятості Максим Вітер, інформував присутніх про стан ринку праці та державні програми спрямовані на підтримку роботодавця, також наголосив про важливість подання роботодавцями інформації про вакансії до служби зайнятості.

       Фото без опису

Директор Броварського міськрайонного центру зайнятості Максим Вітер

Начальник відділення військового обліку та бронювання  сержантів та солдатів запасу Броварського РТЦК та СП надав відповіді учасникам зустрічі щодо порядку бронювання військовозобов’язаних в умовах правового режиму воєнного стану.

Також були підняті питання, щодо організації роботи на полях під час комендантської години та експлуатації сільськогосподарськими підприємствами  безпілотних пристроїв для здійснення заходів щодо захисту рослин та обстеження полів. Присутнім було наголошено, що кожні дії пов’язані з проведенням польових робіт під час комендантської години та використання безпілотних пристроїв, мають бути заздалегідь узгоджені з Броварською районною військовою адміністрацією.Наприкінці зустрічі Андрій Лічагін, начальник відділу організації заходів цивільного захисту Броварського РУГУ ДСНС України в Київській області  ще раз наголосив про вибухонебезпечні предмети, які щодня наші рятувальники знаходять та знешкоджують. Вже розміновано основні дороги та населені пункти. Проте сотні гектарів територій ще не перевірені, роботи тривають.

        Фото без опису

Начальник відділу організації заходів цивільного захисту Броварського РУГУ ДСНС України в Київській області Андрій Лічагін

Підводячи підсумки зустрічі начальник Управління агропромислового розвитку Київської обласної військової адміністрації Ліна Щуревич подякувала аграріям за їхню працю та співпрацю.

       Фото без опису

Начальник Управління агропромислового розвитку Київської обласної військової адміністрації Ліна Щуревич

Проблемні питання які були підняті в процесі обговорення і потребують допомоги у вирішенні, будуть обов’язково  доведені керівництву області.

 

 Інформація відділу економічного, агропромислового розвитку, транспорту та зв'язку Броварської райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень