Зустріч з керівниками та представниками  підприємств Броварського району

Дата: 08.07.2022 20:56
Кількість переглядів: 949

           Фото без опису

08 липня 2022 року в приміщенні Броварської районної військової адміністрації  відбулася  робоча зустріч з представниками та керівниками підприємств Броварського району під головуванням  начальника Броварської районної військової адміністрації Павла Проскочила.

Учасники зустрічі  –  керівники  та представники підприємств району, керівництво Броварської районної військової адміністрації, працівники Броварського РУГУ ДСНС України в Київській області, представники центрів зайнятості Броварського району,  представники Броварського РТЦК та СП, представники сільських, селищних міських рад, працівники відділу економічного, агропромислового розвитку, транспорту та зв’язку адміністрації.

      Фото без опису

      Фото без опису

Розпочали зустріч з перегляду презентаційного матеріалу щодо ситуації у Броварському районі за період з лютого по червень 2022 року.

     Фото без опису

На зустрічі було обговорено багато питань, а саме — щодо подолання безробіття, порядок внесення даних до списку стратегічно важливих підприємств, яких збороняється відключати від електропостачання, в зав’язку із заборгованістю, без погодження військової адміністрації, а також про співпрацю з представниками ДТЕК щодо доступу їх до лічильників для зняття показників.

       Фото без опису

      Фото без опису

Також обговорили питання порядку бронювання військовозобов’язаних в умовах правового режиму воєнного стану, а представник відділення військового обліку та бронювання сержантів та солдатів запасу Броварського РТЦК та СП надав відповіді учасникам зустрічі.

Провідний інспектор відділу надзвичайних ситуацій Броварського РУГУ ДСНС України в Київській області Євгеній Нішенко наголосив присутнім, що небезпека ракетних ударів залишається постійно і по можливості необхідно тимчасово припиняти роботи на підприємствах під час сигналу «Повітряна тривога» та спускатися в укриття.

      Фото без опису 

У ході зустрічі були обговорені проблемні питання які існують на підприємствах і вирішення яких потребують втручання або допомоги з боку районного та обласного керівництва.

      Фото без опису Фото без опису Фото без опису
 

Присутні домовилися надалі налагоджувати тісну взаємодію між підприємствами району та Броварською районною військовою адміністрацією.

 

За інформацією відділу економічного, агропромислового розвитку, транспорту та зв'язку Броварської районної військової адміністрації

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень