Броварська районна військова адміністрація дякує підприємцю Антону Тучковському

Дата: 14.07.2022 13:34
Кількість переглядів: 1163

       Фото без опису

«Все для нашої перемоги» — так характеризує місцевий підприємець Антон Тучковський ситуацію, яка склалася з ним цієї весни.
До Антона Антоновича, місцевого підприємця, навесні звернулися волонтери — військовим територіальної оборони терміново потрібно перевезти важливий вантаж, оскільки машина-перевізник вийшла з ладу, а у чоловіка якраз є вантажний автомобіль МАЗ.
Кілька днів довелося почекати, згадує Антон Антонович. Зрештою дали орієнтир. Звідти, разом з військовими вирушили у визначеному напрямку.

      Фото без опису
«Приїхали, почали завантажувати вантаж у мій транспорт. Поки тривав процес, я взяв аркуш паперу, написав усі дані по своєму автомобілю і передав його військовим, разом з документами та страховкою. Користуйтеся, все, що можна — для перемоги. Пізніше у місцевому військкоматі оформили акт передачі транспорту для сил територіальної оборони» — поділився спогадами Антон Антонович.

       Фото без опису

За активну громадянську позицію, патріотизм, допомогу Збройним Силам України та співпрацю з Броварською районною військовою адміністрацією, проявлені під час воєнного стану, керівник військової адміністрації Павло Проскочило та командир в/ч А7302 Ігор Робочий, вручили Антону Тучковському Подяку Броварської районної військової адміністрації та цінний подарунок.


Велика вдячність і шана всім тим, хто у нелегкий час продовжує  підтримувати  рідну Броварщину!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень