Діти Броварщини отримали можливість набратися здоров’я у Прикарпатті

Дата: 21.07.2022 23:06
Кількість переглядів: 738

           Фото без опису

Триває відпочинок та реабілітація дітей Броварського району, які у період воєнного стану потребують пріоритетного оздоровлення.

Йдеться про такі категорії маленьких мешканців Броварщини:

— діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування;

— діти, батьки яких загинули (померли) і смерть яких пов’язана із захистом Батьківщини;

— діти із сімей, де один (обоє) із батьків проходить службу в Збройних Силах України чи інших збройних формуваннях, що здійснюють захист територіальної цілісності України;

— діти з числа внутрішньо переміщених осіб, які перемістилися з тимчасово окупованої території територіальних громад, що розташовані в районі воєнних (бойових) дій або які перебувають в тимчасовій окупації, оточенні (блокуванні), а також внутрішньо переміщених, у яких житло зруйноване або не придатне для проживання внаслідок пошкодження, спричиненого військовою агресією російської федерації;

— діти, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки.

                Фото без опису

Усі малюки отримали можливість до 29 липня відпочити та пройти курс реабілітації на базі одного з дитячих оздоровчих таборів Івано-Франківської області.

     Фото без опису

Така нагода для хлопчиків та дівчаток стала можливою завдяки партнерству та співпраці між Київською обласною військовою адміністрацією та Службою у справах дітей і сім’ї Броварської районної військової адміністрації з одного боку та Благодійною організацією «Благодійний фонд «Родина-Україна» — з іншого.

У рамках соціального проекту «Родина. України. Діти» послуги літнього відпочинку та реабілітації дітей надаються безкоштовно.

       Фото без опису

Цього разу поїхати до Прикарпаття змогли: 40 діток з Великодимерської громади, 30 — з Баришівської та по 10 — з Зазимської, Калинівської та Калитянської громад.

Дякуємо усім, хто причетний до надання можливості привнести у життя цих діток радість. На них ця війна позначається в рази тяжче.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень