Ліквідація надзвичайної ситуації в Броварському районі

Дата: 22.07.2022 13:31
Кількість переглядів: 784

          Фото без опису

22 липня 2022 року пройшли спільні навчання з органами управління, силами цивільного захисту, територіальної оборони та підрозділів добровольчих формувань територіальних громад на території Броварського району. Командно- штабні навчання цивільного захисту пройшли за організації Київської обласної та Броварської районної військових адміністрацій.

Головними завданнями навчань стали: вдосконалення злагодженості та оперативності в роботі керівного складу, органів управління, сил цивільного захисту, територіальної оборони та підрозділів добровольчих формувань територіальних громад з питань організації ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій воєнного характеру.

      Фото без опису

Також поглиблення теоретичних знань, набуття практичних умінь з управління силами та засобами під час проведення аварійно-рятувальних та інших невідкладних робіт, а також їх всебічного забезпечення.

      Фото без опису

Під час навчань проводилася участь у проведенні розбору завалів, конструкцій, охорона небезпечних місць, де була загроза обвалу будівельних конструкцій, очищення проїзних шляхів від завалів, пошкодження мото-, автотранспортної техніки, супроводу автотранспорту під час проведення евакуації населення з місць виникнення надзвичайних ситуацій, супровід та охорона громадян (за необхідності) під час слідування до медичних закладів та охорона місць виникнення надзвичайних ситуацій та недопущення на територію об’єкту сторонніх осіб.

     

      Фото без опису

Підбиваючи підсумки навчань, начальник Броварської районної військової адміністрації Павло Проскочило, директор Департаменту цивільного захисту, оборони та взаємодії з правоохоронними органами Київської обласної військової адміністрації Ігор Аксьонов, бригадний генерал Валерій Ємбаков, командир батальйону Ігор Робочий висловили подяку усім службам та структурам Сил оборони Броварського району.

Як наголосив Ігор Аксаньов, за дорученням начальника Київської обласної військової адміністрації, Департамент цивільного захисту оборони та взаємодії з правоохоронними органами спільно з Броварською районною військовою адміністрацією відпрацювали алгоритм дій між усіма службами у випадку надзвичайних ситуацій воєнного характеру, в даному випадку — умовний приліт ворожої ракети на склад. За словами директора Департаменту, дії служб пройшли злагоджено.

У свою чергу, начальник Броварської районної військової адміністрації Павло Проскочило подякував усім службам Сил оборони Броварського району за злагоджені дії і висловив побажання, щоб таких ситуацій у реальному житті більше не траплялося.

     Фото без опису

Дії органів управління, сил цивільного захисту, територіальної оборони та підрозділів добровольчих формувань територіальних громад Броварського району при ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій воєнного характеру на території району охарактеризовані, як злагоджені та на високому рівні.

      Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень